Inloggen
Contact
WIJ ZIJN PEACEWEB

Over ons

Ons team

Het team bestaat uit mensen die elke dag 100% voor het beste resultaat gaan. Elke dag proberen we de klantverwachting te overtreffen. We zijn je veilig en betrouwbare hosting provider. Dit willen we ook nastreven, we bieden een veilige en betrouwbare dienstverlening aan. We zijn zeker geen mensen met een 9-5 uur mentaliteit. We zijn er zowel binnen als buiten kantoortijden voor je.

Innovatie

Innovatie is de toekomst. We gaan er altijd voor om onze dienstverlening op welk opzicht dan ook te verbeteren. Dit, omdat we natuurlijk de beste resultaten willen behalen voor ons, maar natuurlijk ook voor jou! Hier kun je je voordeel uit nemen. We gaan elke dag een steeds betere en krachtigere dienstverlening aanbieden. Onze klanten zijn inspiratie tot nieuwe innovatie. Laat ons weten wat je denkt en we maken het mogelijk.

Exclusieve Support

Professionele ondersteuning, dat hoort er natuurlijk ook bij! We doen het anders dan anders. Er hoeft niet altijd serieus gedaan te worden, er is altijd ruimte en tijd voor een praatje en een grapje. We verstaan onder onze ondersteuning; een professionele ondersteuning op een toegankelijke manier. Een leuk gesprek + de beste oplossing voor je vraag is de unieke aanpak van onze supportdesk. We zijn er speciaal voor jou, óók buiten kantooruren.

Veilig & Betrouwbare hosting!

Maar waarom? Dat is natuurlijk een uitstekende vraag. We proberen je verwachtingen elke dag te overtreffen. We doen dit door onze uitstekende ondersteuning en de goede dienstverlening die we aan je aanbieden. Wij als PeaceWeb blijven onszelf elke dag innoveren en luisteren naar onze klanten. Dit zorgt er voor dat we een steeds krachtigere dienstverlening kunnen aanbieden. Zoals wij al zeggen, onze klanten zijn onze inspiratie tot nieuwe innovatie. Laat ons weten wat je denkt en draag bij aan een betere dienstverlening.

Samen met mijn team gaan we er elke dag voor om de klantverwachting te overtreffen en de beste resultaten te behalen. Omdat we blijven innoveren, heb ik PeaceWeb in een positieve manier zien groeien en hebben we veel vooruitgang geboekt. We maken je veilig en betrouwbare hosting, elke dag weer!

Op dagelijkse basis ben ik samen met mijn team verantwoordelijk voor de support afdeling. Elke dag, gaan we met volle inzet voor de beste resultaten. Omdat we altijd bereikbaar zijn kun je altijd bij ons terecht met je vragen. Misschien spreek ik je binnenkort!

Manager support

Dashboard
Neem contact op