Slide KVM VPS

Waarom onze KVM VPS?

Image

Hoge Performance

Onze KVM VPS is gehost op een hoogwaardig netwerk. De KVM VPS beschikt over NVMe SSD, hierdoor is een hoge performance gegarandeerd.

Image

Virtualizor

De KVM VPS wordt geplaatst op het Virtualizor controle paneel. Dit is een zeer gebruiksvriendelijk controle paneel.

Image

Support

We bieden je goede ondersteuning, je kunt bij ons terecht voor al jouw vragen. Dagelijks zijn we bereikbaar van 11:00 tot 17:00.

Image

Live Statistieken

Je kunt live de ontwikkeling-en op je VPS volgen. Zo kun je op tijd actie ondernemen. Schaal makkelijk op met opslag en geheugen.

FAQ – FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Veelgestelde Vragen

Kan ik op ieder moment opzeggen?

Ja, je kunt op ieder moment onze webhosting pakketten opzeggen. PeaceWeb draait volledig om flexibiliteit, dit betekend dat je altijd jouw pakket aan kan passen & op kan opzeggen.

Kan ik opschalen met opslag?

Omdat flexibiliteit bij ons hoog in het vaandel staat is het natuurlijk altijd mogelijk om op te schalen met je opslag. Sterker nog, je kunt automatisch opschalen aanzetten. Dan upgraden wij jouw pakket wanneer dat écht nodig is.

Hoe snel wordt mijn VPS geleverd?

Jouw VPS wordt na het maken van de eerste betaling, direct opgeleverd. Is dit niet het geval? Dan bieden we je de eerste maand gratis onze VPS aan.

Kan ik backups maken van mijn VPS?

Dit is zeker mogelijk, bij iedere VPS kun je maximaal 5 back-ups opslaan. Het is ook mogelijk om automatische back-ups aan te zetten. Zo kun je bijvoorbeeld elke dag een back-up draaien van jouw VPS.

Kan ik extra IP adressen bestellen?

Dit is mogelijk, tijdens het bestelproces krijg je al de mogelijkheid om extra IP-adressen bij te bestellen. Indien jouw VPS al geleverd is zonder extra IP-adressen kun je een ticket aan maken om meer bij te bestellen.

Wat voor soort opslag wordt er gebruikt?

Momenteel maakt iedere VPS gebruik van een NVMe SSD opslag. Dit type opslag zorgt voor een hoge performance en maakt jouw applicaties en websites op de VPS razendsnel.

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief met onder andere leuke feitjes, acties en belangrijke mededelingen. Wij sturen natuurlijk geen SPAM!