Vind jouw domeinnaam

Bekijk ook: wat is een domeinnaam?, welke domeinnaam extensies zijn er?, webhosting, cloud webhosting

Registreer jouw .nl domeinnaam 1 jaar lang voor slechts €0,50.

FAQ – FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Veelgestelde Vragen

Hoe beheer en gebruik ik een domeinnaam?

Een domeinnaam is bij PeaceWeb gemakkelijk te gebruiken. We bieden een zeer gebruiksvriendelijk controle paneel aan waar je jouw domeinnaam kunt beheren. Kom je er niet uit? Onze helden van onze support afdeling staan voor je klaar.

Voor hoelang heb ik een domeinnaam?

Standaard bieden we alle domeinnamen jaarlijks aan. Jouw domeinnaam zal na betaling, 12 maanden actief zijn. Als de 12 maanden bijna verstreken zijn krijg je hier een melding van met de vraag of je het domeinnaam wil verlengen.

Is het mogelijk om mijn domeinnaam te koppelen aan mijn Webhosting pakket?

Dit is zeker mogelijk, dit kan gemakkelijk gedaan worden door de nameservers van het betreffende domeinnaam naar de nameservers van de webhosting server aan te passen. Als je hier niet uit komt, helpen we je graag.

Is het mogelijk om meerdere domeinnamen te registreren?

Ja, het is mogelijk om meerdere domeinnamen te bestellen. Je kunt ook meerdere domeinnamen tegelijkertijd bestellen. In prijs maakt dit niet uit.

Wordt mijn domeinnaam na betaling direct geregistreerd?

Zodra de betaling binnen is, zal het domeinnaam direct geregistreerd worden. Dit gebeurt binnen enkele seconden na betaling. Zodra we het domeinnaam hebben geregistreerd krijg je een bevestiging.

Is het mogelijk om een domeinnaam te registeren en niet te gebruiken?

Ja, zodra je een domeinnaam registreert ben je niet verplicht om verder iets van ons af te nemen. Je kunt het domeinnaam gratis bij ons laten staan. Je betaalt alleen voor de registratiekosten van een domeinnaam per jaar.

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief met onder andere leuke feitjes, acties en belangrijke mededelingen. Wij sturen natuurlijk geen SPAM!