Inloggen
Contact

Dedicated Server

Waarom onze Dedicated Server?

We bieden standaard een flexibel maandcontract aan. Zodat je je dienst gemakkelijk maandelijks op kan zeggen. We zijn flexibel!

We zijn er voor je, ook als je de hulp meteen nodig hebt. We zijn telefonisch 24/7 bereikbaar voor dringende vragen!

Onze Dedicated Servers zijn via ons Dashboard makkelijk te beheren met een gebruikers vriendelijke interface.

Ons netwerk is volledig redundant uitgevoerd. Dit om er voor te zorgen dat je meest kritieke operaties altijd zullen draaien. Een 99,95% uptime!

Een groot deel van onze infrastructuur is ondergebracht in DC Lelystad. Ook alle Dedicated Servers worden aangeboden in DC Lelystad.

We bieden je maandelijkse vaste kosten aan. Je zult nooit meer moeten betalen tenzij anders aangegeven. Dus geen verborgen kosten!

DEDICATED A

59,99/ maand


 • Intel Xeon E3-1220

 • 8 GB DDR3 Geheugen

 • 2x 1 TB HDD RAID-1 Opslag

 • Onbeperkt Dataverkeer

 • 1 IPv4 Inbegrepen

 • DDOS Beveiliging

BESTEL DIT PAKKET
DEDICATED B

89,99/ maand


 • Intel Xeon E3-1230 v5

 • 16 GB DDR4 Geheugen

 • 240 GB SSD RAID-1 Opslag

 • Onbeperkt Dataverkeer

 • 1 IPv4 Inbegrepen

 • DDOS Beveiliging

BESTEL DIT PAKKET
DEDICATED C

114,99/ maand


 • Intel Xeon E3-1230 v5

 • 32 GB DDR4 Geheugen

 • 480 GB SSD RAID-1 Opslag

 • Onbeperkt Dataverkeer

 • 1 IPv4 Inbegrepen

 • DDOS Beveiliging

BESTEL DIT PAKKET

Besturingssystemen

We hebben een ruim aanbod aan besturingssystemen die je kunt kiezen bij je Dedicated Server. Het is bij een Dedicated Server niet mogelijk om zelf een eigen ISO-bestand te uploaden, neem hierover contact op.

CentOS

CentOS 6.9
CentOS 7.0
CentOS 7.4
CentOS 7.6
Ubuntu

Ubuntu 14.04
Ubuntu 16.04
Ubuntu 18.04
Ubuntu 19.04
Debian

Debian 6.0
Debian 7.0
Debian 8.0
Debian 9.4
Windows

Windows Server 2012 R2

Veelgestelde vragen

FAQ

Wat is een Dedicated Server?

Een Dedicated Server is een fysieke server die geheel voor je geïnstalleerd en geplaatst wordt in ons datacenter in Lelystad. Bij een Dedicated Server huur je bij ons een fysieke server en betaal je voor de huur van de server, de verbinding naar de server en de plaatsing van de server in het datacenter. Dedicated Servers zijn vooral geschikt voor websites die veeleisend zijn of mensen die meerdere tot een groot aantal websites willen hosten, zoals webdesigners.

Wanneer ontvang ik mijn Dedicated Server?

Helaas kunnen we niet zoals bij onze andere diensten een directe levering bieden. Een Dedicated Server word ingesteld naar precies de eisen die je stelt. We proberen binnen 1-2 dagen je Dedicated Server op te leveren.

Als we niet in de mogelijkheid zijn om binnen 1-2 dagen je Dedicated Server te leveren, nemen we meteen contact met je op… dat is natuurlijk wel zo netjes!

Zijn er bijkomende kosten?

Nee! Dat is precies waar PeaceWeb niet voor staat.
We bieden je duidelijke maandelijkse prijzen aan die maandelijks op te zeggen zijn.

Wat is de looptijd van een Dedicated Server?

De standaard looptijd kun je volledig zelf kiezen. Standaard bieden we bij iedere Dedicated Server een looptijd van 1 maand aan. Maar je bent in de gelegenheid om eventueel ook de looptijd aan te passen naar: 3 maanden, 6 maanden en 12 maanden.

Wat is er bij mijn Dedicated Server inbegrepen?

Alle specificaties zoals vermeld bij ieder Dedicated Server pakket zijn inbegrepen zonder bijkomende kosten.
Buiten dit kun je uiteraard rekenen op onze exclusieve ondersteuning en 24/7 noodhulp.

Hoe werkt ∞ Dataverkeer?

We bieden bij iedere Dedicated Server Onbeperkt Dataverkeer aan. Helaas moeten we in ernstige gevallen je dataverkeer limiteren. Wanneer er misbruik word gemaakt van het Onbeperkt Dataverkeer zijn we verplicht dit te limiteren. Dit wordt gedaan om andere klanten te beschermen tegen klanten die misbruik maken van deze feature.

We geven aan wanneer het verbruik zo hoog is dat we het moeten limiteren. Je kunt dus op tijd actie ondernemen om limitering te voorkomen.

Is mijn Dedicated Server beveiligd tegen DDOS?

Al onze Dedicated Servers zijn standaard beschermd tegen DDOS aanvallen. We zetten speciale filters in om de kans te verlagen dat je Dedicated Server door een DDOS offline gaat.

We kunnen nooit 100% bescherming bieden tegen een DDOS aanval. Maar we proberen je zo goed mogelijk te beschermen tegen een DDOS aanval. Wanneer een aanval plaatsvind en deze wordt gedetecteerd door ons systeem zul je hier direct van op de hoogte gesteld worden. Zo kun je op tijd maatregelen nemen.

Ik ben niet tevreden!

Jammer natuurlijk, maar dit helaas kan dit gebeuren. Neem contact met ons op, zodat we dit met je kunnen bespreken en we je een passende oplossing bieden.

Als we geen oplossing voor je kunnen vinden geven we het volledige bedrag zo snel mogelijk terug (dit is inclusief eventuele setup fees of gateway fees).

Dashboard
Neem contact op