Inloggen
Contact

Cloud VPS

Waarom onze Cloud VPS?

Bij onze Cloud VPS bieden wij een 99,95% Uptime Garantie aan. Wij zorgen voor een hoge beschikbaarheid voor iedere Cloud VPS!

Bij iedere Cloud VPS is standaard 24/7 Technische Noodhulp inbegrepen. Wij zijn er voor je als je echt in de problemen zit. Wij staan altijd voor je klaar!

Standaard bieden wij DDOS Bescherming aan. Dit zorgt er voor dat jouw Cloud VPS beschermd is tegen kwaadaardige DDOS aanvallen.

Wij zorgen er voor dat wij altijd de laagste prijs mogelijk kunnen maken. Buiten dat bieden wij bij jaarlijkse contracten ook hoge kortingen.

Wij bieden onze Cloud VPS aan via onze eigen datacenters. Onze Cloud VPS is op meerdere locaties beschikbaar tegen de beste prijzen! 

De Cloud VPS makkelijk te beheren via ons controle paneel. Vanuit hier kun je diverse handelingen zoals opnieuw opstarten uitvoeren.

PAKKET A

11,99/ maand

1 vCore

1 GB DDR4 Geheugen

30 GB SSD Opslag

1 IPv4 Inbegrepen

1 IPv6 Inbegrepen

∞ Dataverkeer (FUP)

DDOS Beveiliging

Meerdere locaties beschikbaar

Directe Levering

Bestel dit pakket
PAKKET B

€ 15,99/ maand

2 vCores

2 GB DDR4 Geheugen

60 GB SSD Opslag

1 IPv4 Inbegrepen

1 IPv6 Inbegrepen

∞ Dataverkeer (FUP)

DDOS Beveiliging

Meerdere locaties beschikbaar

Directe Levering

Bestel dit pakket
PAKKET C

24,99/ maand

4 vCores

4 GB DDR4 Geheugen

100 GB SSD Opslag

1 IPv4 Inbegrepen

1 IPv6 Inbegrepen

∞ Dataverkeer (FUP)

DDOS Beveiliging

Meerdere locaties beschikbaar

Directe Levering

Bestel dit pakket

Besturingssystemen

We hebben een ruim aanbod aan besturingssystemen die je kunt kiezen bij je Cloud VPS. Het is ook mogelijk om je eigen ISO-installatie bestand te uploaden.

CentOS

CentOS 6.9
CentOS 7.0
CentOS 7.4
CentOS 7.6
Ubuntu

Ubuntu 14.04
Ubuntu 16.04
Ubuntu 18.04
Ubuntu 19.04
Debian

Debian 6.0
Debian 7.0
Debian 8.0
Debian 9.4
Windows

Windows Server 2012 R2

Nog steeds niet overtuigd?

Dat is geen probleem, ervaar het zelf! Probeer onze Cloud VPS gratis uit voor 7 dagen!

Proef Cloud VPS aanvragen
Contact

Veelgestelde vragen

FAQ

Wanneer ontvang ik mijn Cloud VPS?

We kunnen bijna zeggen dat je Cloud VPS direct word geleverd. Maar dit is alleen wanneer we de betaling van je bestelling hebben ontvangen. Na je betaling leveren we direct je Cloud VPS pakket op!

Als we niet in de mogelijkheid zijn om direct je Cloud VPS te leveren, nemen we meteen contact met je op… dat is natuurlijk wel zo netjes!

Zijn er bijkomende kosten?

Nee! Dat is precies waar PeaceWeb niet voor staat.
We bieden je duidelijke maandelijkse prijzen aan die maandelijks op te zeggen zijn.

Wat is de looptijd van een Cloud VPS pakket?

De standaard looptijd kun je volledig zelf kiezen. Standaard bieden we bij ieder Cloud VPS pakket een looptijd van 1 maand aan. Maar je bent in de gelegenheid om eventueel ook de looptijd aan te passen naar: 3 maanden, 6 maanden en 12 maanden.

Wat is er bij mijn Cloud VPS inbegrepen?

Alle specificaties zoals vermeld bij ieder Cloud VPS pakket zijn inbegrepen zonder bijkomende kosten.
Buiten dit kun je uiteraard rekenen op onze exclusieve ondersteuning en 24/7 noodhulp.

Is mijn Cloud VPS beveiligd tegen DDOS?

De Cloud VPS is standaard beschermd tegen DDOS aanvallen. We zetten speciale filters in om de kans te verlagen dat je Cloud VPS door een DDOS offline gaat.

We kunnen nooit 100% bescherming bieden tegen een DDOS aanval. Maar we proberen je zo goed mogelijk te beschermen tegen een DDOS aanval. Wanneer een aanval plaatsvind en deze wordt gedetecteerd door on systeem zul je hier direct van op de hoogte gestelt worden. Zo kun je op tijd maategelen nemen!

Hoe werkt ∞ Dataverkeer?

We bieden bij iedere webhosting Onbeperkt Dataverkeer aan. Helaas moeten we in ernstige gevallen je dataverkeer limiteren. Wanneer er misbruik word gemaakt van het Onbeperkt Dataverkeer zijn we verplicht dit te limiteren. Dit wordt gedaan om andere klanten te beschermen tegen klanten die misbruik maken van deze feature.

We geven aan wanneer het verbruik zo hoog is dat we het moeten limiteren. Je kunt dus op tijd actie ondernemen om limitering te voorkomen.

Ik ben niet tevreden!

Jammer natuurlijk, maar dit helaas kan dit gebeuren. Neem contact met ons op, zodat we dit met je kunnen bespreken en we je een passende oplossing bieden.

Als we geen oplossing voor je kunnen vinden geven we het volledige bedrag zo snel mogelijk terug (dit is inclusief eventuele setup fees of gateway fees).

Dashboard
Neem contact op